HTML

Riporter őrs

A Magyar Rádióban több évtizeden keresztül készítettek műsort 10-14 éves gyerekek. Ezek az ifjúsági műsorkészítők és az őket segítő-istápoló felnőttek magyar és külföldi sztárokkal, politikusokkal, emberekkel beszélgettek a mikrofon előtt olyan ügyekről és témákról, amely mindenkit érdekelt. A Riporter őrs egy olyan fogalom volt, amelynek helyén fekete lyuk van a mai magyar médiaiparban!

Friss topikok

  • Steindl L. Erik: Kedves Gyuri! Várharsona, riporterörs matricák, aláírások, oklevél, igazolások, antennás belépők ... (2008.08.18. 17:32) Egy napra újra Riporter őrs!

Linkblog

Archívum

Egy napra újra Riporter őrs!

2008.04.18. 09:09 :: "Riporterőrs"

Kedves Kollegák, Barátok, Riporter Örs fanok,
a RÉGI RÁDIÓ jó ismerősei!

Gőzerővel dolgozunk
a május 10-i Riporter Örs találkozó szervezésén.

Sajtóanyaghoz, egy készülő kiadványhoz, illetve a találkozó
dekorációjához keresünk fényképeket és más emléktárgyakat,
melyek a Riporter Örs történetéhez kapcsolódnak.

Ha van birtokodban ilyesmi, ne habozz előbányászni a fiók
mélyéről vagy a padlásról!
Ha keresgélésed sikeres volt, kérlek juttasd el hozzánk,
amit találtál!

Írd le emlékeidet riporterőrsös korodból!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riporterors.blog.hu/api/trackback/id/tr67431035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alpár Vera 2008.04.30. 12:22:55

Kedves Mindenki!

Aki ígérért, avagy adni szeretne archív anyagot (fotó, újságcikk, felvétel, bármi), azokat kérjük, hogy a hosszúhétvégén keresse elő, ha még nem találta, és legkésőbb hétfőn juttassa el Gádor Tominak (egyeztethető vele: tel.: 06/20/ 9214260), mert kedden már sokszorosítóba megy. (Ígérjük, mindenre nagyon vigyázunk!)

Ugye, nem felejtettétek el, hogy már csak tizet kell aludni a megismételhetetlen TALÁLKOZÓ-ig!


Időpont: Május 10.
Helyszín: Rádió: Pagoda, 23 Stúdió és MÁRVÁNYTEREM-->
16:00-20:00h

Ja, és még egy fontos kérés: SENKIT NEM SZERETNÉNK AZ ÉRTESÍTÉSBŐL KIHAGYNI!!! Kérlek Benneteket, hogy a nem -es kollegák, barátok, rokonok is értesüljenek a találkozóról, MINDENKI, akinek fontos volt az egykori gyerekrádió és azon belül is legfőképpen a Riporter Örs! (tehát: AKI HALLJA, ADJA ÁT!)

Puszik, üdv és várunk!

A régi csapat tagjai

G. Németh György 2008.05.06. 11:18:31

Kedves Mindenki!

Ezt a találkozót a Riporterőrs egyik erős nemzedékének a tagai, Alpár Vera, Borcsiczky Dóra és még mások kezdeményezték, és napról napra csatlakoznak hozzájuk fiatalabbak és későbbiek. Kérem, jelentkezzetek, ha jeletett nektek valamit az a közösség, és vegyetek részt a rádióbeli ünnepségen, május 10-én délután. Jelentkezzetek Veránél, hogy a neveteket le tudjuk adni.
Ha nem tudsz eljönni, egy e-maillel jelezd, hogy vagy és tudod miről van szó. És ha egyetértesz azzal, hogy több értékesebb és hasznosabb újság, műsor kellene a mai magyar médiavilágban, amelyek a gyerekekhez szólnak.

Üdvözlettel:

G. Németh György

Steindl L. Erik 2008.08.18. 17:32:04

Kedves Gyuri!

Várharsona, riporterörs matricák, aláírások, oklevél, igazolások, antennás belépők :-). Ezek mind rendelkezésetekre állnak. Javaslom egy mikrowebsite létrehozását, amely regi riporterörs relikviákat, archív hanganyagokat mutatna be. Elkészítésében, üzemeltetésében a segítségetekre tudok lenni.

Üdv, Erik
süti beállítások módosítása